2 personer
Ingredienser
2 stk. I-bone steaks
4 majskolber
salt
Grillopskrifter.dk-marinade
1 dl. madolie (vindrue eller oliven)
2 fed hvidløg (store/små alt efter smag)
2 tsk paprika
½-1 tsk chili (efter smag. Knust tyrkisk chili anbefales)
1 tsk løgpulver
1 tsk sennepspulver (fx Colmans)
3 tsk ketchup
1 tsk HP Sauce
salt
peber
Grillmetode: 50/50
Opskrift
Grillstarteren tændes.
Bladene tages af majskolberne og enderne skæres af. Majskolberne forkoges i 7-12 minutter i letsaltet kogende vand, mens kullene bliver varme.
Imens smøres I-bone steaks ind i marinaden. Husk at gemme lidt til majskolberne.
Når kullene er klar, lægges bøfferne på direkte varme, og majskolberne på indirekte varme. Pensl majskolberne med marinaden.
Bøfferne skal have ca. 4-5 minutter på hver side alt efter, hvor gennemstegte de ønskes.
Læg bøfferne på indirekte varme mens du giver majskolberne lidt farve over den direkte varme. Vær påpasselig, da majskolber let kan få for meget og blive brændte.
Servér evt. med kartofler og sauce efter smag eller naturel med salat.
God appetit!