Kategorier
Opskrifter

Inspiration til Pulled Pork

Pulled Pork er super lækkert, men når først du tålmodigt har gennemgået de mange timer på grillen – hvordan skal du så servere det lækre kød?

Pulled Pork er super lækkert, men når først du tålmodigt har gennemgået de mange timer på grillen – hvordan skal du så servere det lækre kød?

Klassisk i burgerbolle

En meget populær måde at nyde sin Pulled Pork på er i en burgerbolle eller sandwichbolle – gerne hjemmebagt eller fra bageren.

Fyld den med fx

  • dit favorit burgerfyld. Salat, tomat, agurk, dressing, syltede rødløg
  • Texas BBQ-sauce og coleslaw

Pitabrød, Tortilla, Taco

Pitabrød, tortillas og taco kan være en mere børnevenlig måde at servere næsten det samme som i burgerbollen.  Det lækre indhold falder ikke lige så nemt ud af et pitabrød.

 

Blandet salat

Bland en salat med masser af pulled pork alt dit favoritfyld til salat med en lækker dressing på toppen.  Du har nu grise-versionen af “kebab ret”.

 

Bagt kartoffel

Åbn din bagte kartoffel og fyld den med pulled pork og:

  • salat og dressing
  • Texas BBQ sauce og coleslaw
  • kryddersmør, fx. Kærgården Hvidløg/Ramsløg

 

Opvarmning af rester

Nu bør der selvfølgelig slet ikke være rester efter en omgang pulled pork, men når det så er sagt, så har jeg rigtig god erfaring med at varme det op på panden.  Det bliver en lille smule sprødt, og en lidt andeledes oplevelse end rigtig pulled pork. Men det smager fantastisk.

 

Hvordan gør du selv, når du skal spise pulled pork?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *